Ett hem blir till!

Hello friends! 

Ett mitt i natten inlägg, ovanligt va? Men när man har semester så är det väl ändå rätt så okej kan jag tycka? 

Här hemma börjar det ta form ordentligt nu. Ska väl upp saker på väggarna bara, sen ordnas med barnens rum men det får ta den tid det tar helt enkelt. 

I sovrummet så är det mer eller mindre bara tavlor kvar, kanske någon matta. Vi har inte bestämt oss på den punkten än. Så ska även Johans kläder packas upp, troligtvis ryker Charlies bur också då han inte är i den alls längre. Den tar mestadels bara en massa onödig plats här inne. 

I köket så är det bara kalendern, postboxen och så stringhyllan som ska upp på väggarna sen är den delen av huset helt färdigt. Tror det kommer upp en housetour imorgon, kan dock inte lova någonting. Men  jag ska försöka. Sängen ska även bäddas om före. Nu när vi har tre djur inne så blir det snabbt hår i sängen så automatiskt blir det bytt oftare. Vet inte ens hur ofta man egentligen ska byta sängkläderna? Orkar inte hålla på och dammsuga sängen i tid och otid heller för den delen. Så det får helt enkelt bli så. 


Nej nu ska vi sova, dragit ut på tiden ordentligt idag för att lyckas sova längre än 5-7 imorgon bitti. Håll tummarna för oss! 

Kram så länge! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0